duminică, 27 decembrie 2015

Cardiac Center din cadrul Spitalului Monza

Cardiac Center din cadrul Spitalului Monza este singurul centru medical privat din România care cuprinde toate specialităţile inimii într-un singur loc, asigurând servicii integrate de diagnostic, tratament și reabilitare.
Având în vedere experiența extinsă a Grupului “Policlinico di Monza” în dezvoltarea centrelor specializate în afecțiunile inimii, Spitalul Monza din România a fost înființat în iulie 2012, ca centru de excelență în chirurgie cardiovasculară. Ulterior, pe măsură ce s-au dezvoltat și alte secții, specialitățile inimii au fost integrate în Cardiac Center: cardiologie, cardiologie intervențională, electrofiziologie și aritmologie, chirurgie cardiovasculară și reabilitare cardiovasculară.
Strânsa legătură dintre medicii centrului duce la alegerea celor mai bune metode terapeutice și de îngrijire medicală din punctul de vedere al parcursului diagnostic clinic — asistență medicală — tratament al pacientului.
Echipa Cardiac Center este formată din peste 30 de medici și 50 de membri în echipa de suport. Aceștia colaborează cu medicii ultraspecializaţi din grupul “Policlinico di Monza” din Italia:


  • Marco Diena, chirurg cardiovascular, Clinica “San Gaudenzio Novara”
  • Dr. Pier Paolo Zanetti, chirurg cardiovascular specializat în Sindromul Marfan, director al Departamentului de Chirurgie Toracică și Cardiovasculară din cadrul “Policlinico di Monza”
  • Dr. Paolo Ferrazzi, chirurg cardiovascular specializat în chirurgia CMHO, director al Centrului de Cardiomiopatie Hipertrofică și Afecţiuni Valvulare din cadrul “Policlinico di Monza”
  • Paolo Cioffi, medic cardiologie intervenţională, Șef de Secţie Cardiologie Intervenţională la Spitalul “Città di Alessandria”
  • Eustaquio M. Onorato, FSCAI, medic primar cardiologie intervenţională (adulţi și copii)
  • Prof. Dr. Mario Fabbrocini, chirurg cardiovascular și director Departament Cardiovascular din cadrul Spitalului “Citta di Alessandria-Policlinico di Monza”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu