duminică, 27 decembrie 2015

Spitalul Monza, un nou centru

"Gastroenterology Center este un centru de diagnostic și tratament care se adreseaza pacientilor cu patologii digestive cronice, acute si oncologice. Gastroenterology Center trateaza cele mai grave afectiuni din aceasta arie, dispunand de o echipa multidisciplinara, formata din medici specializati in gastroenterologie, endoscopie digestiva, anestezie, medicina interna, oncologie, chirurgie generala, imagistica medicala si anatomopatoogie, si de cea mai moderna dotare tehnologica disponibila pe piata. Toate acestea urmaresc oferirea celei mai bune solutii de terapeutice pentru pacientii cu afectiuni digestive.
Coordonatorul Gastroenterology Center este Dl. Conf. Dr. Lucian Negreanu, medic specialist gastroenterologie și endoscopie digestivă din 2010 și medic primar medicină internă din 2011, cu numeroase stagii de pregătire și specializare în țări precum Danemarca, Germania și Franța: specializare in endoscopie interventionala sub egida World Endoscopy Organisation WEO, atestat european avansat de endoscopie interventionala sub egida European Socienty of Digestive Endoscopy ESGE, specializare in epatogastroenterologie, Universitatea F. Rabelais.
Misiunea Spitalului Monza îmrepună cu Gastroenterology Center este crearea unui centru de excelență în endoscopia digestivă diagnostică și intervențională, având la dispoziție atât o infrastructură ultramodernă, într-un bloc operator de endoscopie, cât și competențele necesare. Cu experiență în metodele de cromoendoscopie clasică și digitală (NBI, Lucera și FICE), precum și în endoscomicroscopia confocală, noul centru utilizează cea mai nouă linie de endoscopie Fujifilm care permite inclusiv biopsii ”virtuale”. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu